Despre mine

Mă numesc Ioana, am 32 de ani, căsătorită de 4 ani şi, din câte am experimentat în ultimii 2 ani, candidata potrivită pentru zona de fertilizare în vitro.

Primul şi singurul FIV pe care l-am făcut, în România, a fost la clinică Genesis Athens din Str. Justinian, nr. 3, Sector 2, Bucureşti, sub îndrumarea Dr. Andreas Vythoulkas şi a fost, din nefericire, un eşec total. A fost însă o experienţă din care am înţeles că în ţară noastră sunt foarte puţine informaţii pe acest topic, cel puţin eu nu am găsit un site care să mă informeze aşa cum aveam nevoie şi din dorinţa de a oferi o sursă în acest sens am pus bazele prezentului site.
În căutările mele am citit foarte multe lucuri utile pe http://infertilitate.com/ atât site cât şi forum.
Am început prezentul site pe 3 iulie 2017 şi doresc să îl transform într-un instrument util de informare pentru cuplurile ce vor porni în direcţii similare.
Bazat pe experienţă mea, voi aborda analizele, tratamentele şi costurile acestui demers, concluziile la care am ajuns şi direcţiile viitoare spre care mă îndrept.
Îmi doresc să dezvolt o comunitate şi am cunoscut deja persoane deosebite care m-au motivat în acest sens.
Nu am experienţă profesională şi recomand celor ce vor citi acest site să fie echilibraţi şi obiectivi- ceea ce eu am experimentat nu este musai aplicabil în alte cazuri.
Accept critici întemeiate şi ofer dreptul la replică: va încurajez să folosiţi cu încredere secţiunile Contact şi Pune o întrebare.